BRYGGERI- OG DRIKKEVAREFORENINGEN

Du er her:

Bryggekunsten

  • 11.05.2012

    Flerårig spontanitet

    Du skal ha god tålmodighet for å brygge øl på den opprinnelige måten.

  • 27.11.2012

    Overnaturlig godt

    Gjæring av øl var lenge forbundet med trolldom. Men så var jo også det magiske brygget drikkeklart når gjærsoppen i likhet med heksene fløt opp til overflaten.

  • 27.11.2012

    Mye godt i undergjæret

    Det er ikke mer enn noen hundre år siden vi endelig fant ut hvordan vi skulle gjøre det, men uten undergjæret øl hadde ingen nordmenn snakket om pilsen.

  • 09.09.2010

    Ølbrygging

    Øl inneholder vanligvis fire hovedingredienser: Vann, malt, humle og gjær. Her er et crash-kurs i bryggekunsten!

Bryggeri- og drikkevareforeningen  |  Næringslivets Hus  |  Middelthunsgate 27  |   Majorstuen  |  Oslo  |   Tlf 23 08 86 94  |  Fax 22 60 30 04  |  info@drikkeglede.no