Du er her:

Bryggekunsten

  • 28.10.2015

    Flerårig spontanitet

    Du skal ha god tålmodighet for å brygge øl på den opprinnelige måten.

  • 28.10.2015

    Overnaturlig godt

    Gjæring av øl var lenge forbundet med trolldom. Men så var jo også det magiske brygget drikkeklart når gjærsoppen i likhet med heksene fløt opp til overflaten.

  • 28.10.2015

    Mye godt i undergjæret

    Det er ikke mer enn noen hundre år siden vi endelig fant ut hvordan vi skulle gjøre det, men uten undergjæret øl hadde ingen nordmenn snakket om pilsen.

  • 28.10.2015

    Ølbrygging

    Øl inneholder vanligvis fire hovedingredienser: Vann, malt, humle og gjær. Her er et crash-kurs i bryggekunsten!

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo |  Tlf 23 08 86 94 | Fax 22 60 30 04 | info@drikkeglede.no