BRYGGERI- OG DRIKKEVAREFORENINGEN
(tekst/foto: Sigrid Strætkvern/Isidor Åstrøm)

Kylling på boks

Grillkylling på ekte amerikansk vis.

Ingredienser:
1 stk. rå kylling
2-3 bokser pils og/eller sommerøl
salt og pepper
Tilberedes på grill med lokk!

Framgangsmåte:
Drikk en boks pils eller sommerøl. Skjær toppen av den tomme boksen så høyden blir ca 10 cm. Åpne en ny boks øl og hell øl over i boksen som er overskåret, til 2 cm under kanten. Ikke dekk til. Tre en rå kylling over ølboksen og plassér kyllingboksen på en varm grill. Sett på lokket og la det stå til kyllingen er godt grillet utenpå, ca 45 minutter.
 

Bryggeri- og drikkevareforeningen  |  Næringslivets Hus  |  Middelthunsgate 27  |   Majorstuen  |  Oslo  |   Tlf 23 08 86 94  |  Fax 22 60 30 04  |  info@drikkeglede.no