Du er her:

Aass Bryggeri troner vakkert ved Drammeselva. Nå har Terje Aass overlatt roret til sinn sønn, Christian.

GENERASJONSSKIFTE I AASS BRYGGERI

Aass Bryggeri melder at Terje Aass ønsker å trekke seg tilbake fra stillingen som administrerende direktør. Sønnen Christian overtar.

Dermed er det nå femte generasjon Aass som leder landets eldste eksisterende bryggeri. Ifølge en pressemelding fra Aass vil Terje, som går i sitt 71 år, fremdeles være involvert i bryggeriet med ulike oppgaver.

I pressemeldingen heter det bl.a.:

 "Aass Bryggeri ble etablert i 1834 og er nå inne i sitt 179. driftsår. Terje Aass leverer fra seg en bedrift i positiv utvikling, med engasjerte medarbeidere og stor tro på fremtiden. Christian A. K. Aass overtar driften av bryggeriet som 5. generasjon Aass. Ansatte i Aass Bryggeri er informert om lederskiftet i dag (22.03.13) og generasjonsskiftet ble godt mottatt."

Bryggeri- og drikkevareforeningen skriver i en hilsen til ledelse og ansatte ved Aass Bryggeri:

"Det har vært en udelt fornøyelse å samarbeide med Terje. Han er en stor kulturpersonlighet, en bauta i norsk bryggerinæring og et klokt og varmt menneske. At han nå gir seg, i sitt 71. år, er imidlertid forståelig og vi krysser fingrene for at han snart er i gang med mikrobryggeriet sitt! Samtidig hilser vi Christian hjertelig velkommen, gratulerer med en viktig og krevende jobb og ønsker all mulig lykke til på veien. Vi ser fram til at det gode og nære samarbeidet føres videre av en ny generasjon."

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no