Du er her:

austmann

Ta det som en mann?

Hvor stor fart må man ha før man går på veggen? Hvorfor er det lettere å gå i kjelleren enn å gå til legen? Bryggeribransjen er mannstung, og kanskje ikke den bransjen hvor det snakkes mest om hvordan egentlig man har det. Austmann Bryggeri inviterer, i samarbeid med Barteløpet Trondheim, til en panelsamtale om menns psykiske helse 2.november.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 09.10.2019
  • Skriv ut

Austmann vil bidra med både personlige fortellinger, bransjefortellinger og en scene hvor man åpent kan diskutere problemstillinger knyttet til temaet menn og psykisk helse.

I anledning movember går Barteløpet av stabelen i Trondheim Sentrum 2.11., mens Austmann inviterer til en litt annerledes lørdagskveld i baren.

Gjennom en samtale menn imellom, ønsker de å rette søkelyset mot menns psykiske helse. Hvert år er det dobbelt så mange menn som kvinner som mister livet til selvmord. Hvorfor neglisjerer vi vår psykiske helse, og hvordan kan vi bli bedre til å ta vare på den?
Austmann tilhører en svært maskulin og mannsdominert bransje, og de mener det er både riktig og viktig å løfte dette temaet.

I panelet møter du gründer Thomas Sjue fra Austmann, psykiatrisk sykepleier Martin Kilbo, Odd-Ivar Abusland fra NAV Arbeidslivssenter og psykologspesialist Jonas Vaag.

Hvordan ser det egentlig ut på bunnen? Hvordan kommer man seg opp? Og hvordan unngår man å havne der igjen?
Hvorfor sykemeldes menn sjeldnere enn kvinner? Hvorfor oppfattes angst og depresjon som latskap? Hva står H-en i HMS egentlig for? Og er det nå egentlig så viktig å snakke om følelser?

Om du har lyst til å å slå et slag for egen fysisk helse, har du mulighet til det tidligere på dagen. Kl. 1200 går nemlig startskuddet for Trondheims fjerde årlige barteløp. Her kan du løpe, gå, trille eller krype de 4 kilometerne fra pirumbanken, rundt midtbyen og tilbake igjen - eneste kravet for å få stille er at du løper med bart!

https://www.facebook.com/events/1942722342497727/

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no