Denne nettsiden oppdateres for tiden ikke men brukes av BRODs medlemmer for registrering av salgsstatistikk.
Bryggeri- og drikkevareforeningen har nå fått nye nettsider med informasjon om organisasjonens arbeid. Besøk oss gjerne på bryggeriforeningen.no.
drikkeglede.no vil i løpet av sommeren gjenoppstå som et nettsted med informasjon og inspirasjonsartikler om din favorittdrikke.

Du er her:

Oskar Sylte Mineralvannfabrikk

Oskar Sylte Mineralvannfabrikk AS ble grunnlagt i Molde i 1929 og har i dag 90 ansatte. Oskar Syltes mest kjente produkt er «Brus med ananassmak».

Oskar Sylte (1907 – 1976) kom til Molde som ungdom, etablerte egen agenturforretning og drev med fisk, vilt og is. Siden startet han brusproduksjon og hadde ølagentur for Frydenlunds Bryggeri, men til slutt valgte han brusen. Bombingen av Molde i 1940 rammet også Sylte, men etter gjenoppbyggingen utvidet han.

Oskar Syltes flaggskip er Brus med ananassmak. Oskar Sylte var en av gründerne bak Solo, som ble introdusert i 1934 og han produserte brusen fra dag én. Produktet ble markedsført under slagordet «Syltes Solo først som tørst». Oskar Sylte er fremdeles medeier i Solo. Andre populære produkter fra Oscar Sylte er Brus med pæresmak (som er favoritten til tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik), Brus med sitronsmak og Brus med bringebærsmak. Sylte tapper også Pepsi Cola.

www.oskarsylte.no

Kontakt: kundeservice@sylte.no

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no