Du er her:

olsmia
Firmabilen

Ølsmia Mikrobryggeri

Det er lett å lage øl. Malt, humle, vann og gjær blir til alkohol nesten enten man vil eller ikke. Utfordringen ligger i å skape brygg som gir den smaken og karakteren man ønsker seg, og deretter gjenta prosessen. Å mestre dette, kaller Ølsmia ekte håndverk.
  • Skrevet av: Hege Ramseng
  • Dato: 08.08.2019
  • Skriv ut

Ølsmia har ingen ansatte, kun medeiere, som alle deler en brennende interesse for ølbrygging. Arbeidet foregår på frivillig basis i ekte, norsk dugnadsånd. Bryggeriet er bygget fra grunnen av for å unngå uønsket ytre påvirkning, og de følger de strengeste retningslinjer for produksjon og renhold. Ølsmia ønsker å være en positiv tilvekst til det lokale næringslivet og samarbeider tett med lokale produsenter. Maltrestene havner i matfatet til nabokuene, som igjen havner på en middagstallerken ved siden av godt drikke fra Ølsmia.

https://www.facebook.com/olsmiafollo/timeline
http://olsmia.no/

Norske bryggerier

Se oversikt over norske bryggerier. Klikk her

Ølskolen

Lær mer om øl.
Klikk her

Bryggeri- og drikkevareforeningen | Næringslivets Hus | Middelthunsgate 27 | Majorstuen | Oslo | info@drikkeglede.no