ØLAKADEMIET
Ølakademiet er en kurs- og opplevelsesformidler innenfor ølfaget og er et uavhengig selskap stiftet av- og for ølinteresserte.
Gjennom sosiale aktiviteter og smakinger formidler Ølakademiet ølkultur og er et folkelig møtested hvor målet er å skape engasjement og være en døråpner for deg som er glad i god mat og drikke. 

NORBRYGG
Hjemmebrygging i Norge er hobby som øker i aktivitet. Norbrygg har flere tusen medlemmer, og interessen er fortsatt økende. I løpet av de siste 20 årene har økningen i antall medlemmer vært stor. Norbrygg er en forening for alle med interesse for hjemmebrygging i Norge.

ØLPORTALEN
Ølportalen ble startet av 6 ølbloggere som mente det var på høy tid å samle nyheter om øl på én side. Siden drives på frivillig basis og ulønnet basis og skribentene får ingen annen godtgjørelse enn et klapp på skulderen i ny og ne.
Ølportalen ble "Årets Ølhund" i 2014

SAMMY OM ØL
Sammy Myklebust var en av de seks som startet Ølportalen i sin tid. Sammy har øl som hobby og har blogget om øl og fulgt utviklingen på den norske ølscenen tett i flere år.

KNUT ALBERT OM ØL
Knut Albert Solem har blogget om øl siden 2006. Han har også skrevet flere bøker om øl. Den siste i rekken er "Trønderøl". 

JØRN IDAR MED HØYT SKUM
Jørn Idar Almaas Kviig startet Høyt Skum som et sted for ølglede - under mottoet "livet er for kort til å drikke dårlig øl". Her har han samlet oppskrifter, ølkunnskap, tanker og idèer siden 2011.

DET STÅR EN-OG-FØRTI ØL...
Bak denne bloggen står Anders Christensen, over middels nerdete på litt for mange områder. Her får du skarpsindig kritikk om alt fra ølpolitikk til ølnyheter, statistikk og pubrefleksjoner. 

LASSE L.
Lasse Lukacs er en kokk som raust deler sine skriblerier om  livets nytelser. Her finner du ølomtaler, "hva skjer i øl-Oslo?", artikler om akevitt - og mye annet.

LARSBLOG ON BEER
Lars Marius Garshol har reist landet rundt og samlet inn historier om tradisjonsbrygging. På disse turene har han hatt med utenlandske journalister og gjort norsk tradisjonsbrygging kjent i utlandet.Han har vært med på å starte Norsk Kornølfestival, og har vært med på å få kveik inn i norsk kommersiell brygging og fått kveiken ut i verden.
Garshol ble "Årets Ølhund" i 2017.

JAN EGILS ØLBLOGG
Jan Egil Gundersen startet bloggen på nett i 2013. Etterhvert har Facebook-versjonen tatt mer over. Dette er en uhøytidelig blogg med informasjon og nyheter om både norske og utenlandske bryggerier, ølfestivaler, smakstester, anbefalinger og annen øl-relatert informasjon.